El Juvenil A del FC Fruitosenc es proclama campió de la lliga i ascendeix a Primera Juvenil

0
630

Aquest cap de setmana el Juvenil A del FC Fruitosenc ha guanyat la lliga de segona divisió i l’any que ve jugaran a primera divisió.

Encara que eren campions virtuals abans de jugar l’última jornada aquest cap de setmana, fins que no ha acabat la lliga l’equip de Rubén Navarro no ha celebrat com cal la consecució del títol i l’ascens de categoria.

En Josep Planas, president del Fruitosenc parla sobre la consecució del campionat per part de l’equip local

La lliga es disputava entre el Fruitosenc i l’AF Guardiolenca, i finalment, va caure del costat dels verdiblancs. L’equip local va arribar a l’última jornada com a campió després que dimecres la Guardiolenca perdés un partit que tenia ajornat i s’acomiadés de les possibilitats de guanyar la lliga.

Per la seva banda, els jugadors i el cos tècnic del Fruitosenc han fet un campionat magnífic. Dels 10 partits de lliga, van guanyar nou i empatar un. A més, amb 57 gols és l’equip que més n’ha fet, i també el que menys ha encaixat, només nou dianes en contra.

En Josep Planas parla sobre la importància per als clubs de municipis petits tenir equips de base en categories altes

Amb aquest títol, el conjunt fruitosenc ha acabat una temporada somniada aconseguint el campionat i pujant de categoria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí