El Nexe Espai Jove acull l’exposició INFINITES, amb l’objectiu de divulgar les identitats de gènere i promoure la diversitat

0
447

L’exposició INFINITES, pensada per a divulgar les identitats de gènere i promoure la diversitat de les persones, ja es pot veure al Nexe Espai Jove de Sant Fruitós fins al 21 de juny.

Aquesta mostra busca donar a conèixer les diferents possibilitats en el marc de les identitats de gènere i les diverses orientacions sexuals per a sensibilitzar la població. També es pretén que s’entengui la diversitat com un valor positiu i enriquidor.

Estrella Morales, regidora de Joventut de Sant Fruitós, explica què s’hi pot trobar en aquesta exposició.

La mostra s’ha creat entre el servei de Joventut i el Servei d’Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Bages. L’objectiu d’aquesta és interpel·lar la ciutadania i fer-la reflexionar sobre la identitat de gènere, l’orientació sexual i altres eixos d’opressions o privilegis que afecten a les persones.

L’exposició va dirigida a tota la ciutadania, ja que els organitzadors consideren que és important que el conjunt de la societat entengui aquests conceptes, amb la fi d’aconseguir la conscienciació de tothom.

Estrella Morales explica l’efecte que tenen aquestes exposicions en la societat.

La mostra es podrà veure fins al 21 de juny de dilluns a divendres en l’horari d’obertura del Nexe.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí