Sant Fruitós de Bages s’adhereix a Reempresa, el programa del Bages que fomenta la compravenda d’empreses

0
424

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’adhereix al programa Reempresa del Bages. Amb aquest acord, el consistori busca fomentar la compravenda d’empreses del territori.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament santfruitosenc busca donar continuïtat als negocis que volen cedir la seva activitat mantenint els llocs de treball, instal·lacions i clients, entre altres coses. 

L’Oficina de Recuperació Econòmica serà l’encarregada de portar el projecte amb la difusió i captació de possibles participants. A més, seran els encarregats d’informar tots els interessats i participants. 

Un cop adherides, les empreses santfruitosenques seran derivades al punt local de Reempresa al Bages, situat a Manresa. Des d’allà, un grup de consultors i consultores acompanyaran els empresaris durant tot el procés, partint des de la primera reunió entre totes les parts, fins al moment de la signatura final del contracte de compravenda. També s’oferirà un servei de mediació en cas que sigui necessari.

Les empreses de Sant Fruitós interessades en aquest projecte Reempresa, pot contactar amb l’Oficina de Recuperació Econòmica de Sant Fruitós de Bages a través del 93 878 97 02 o per correu electrònic  sfb.promocio.econom@santfruitos.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí