Els santfruitosencs i santfruitosenques reben amb ganes la Festa Major

0
581

Després de tres dies de festa infantil, avui arrenca la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós, amb ganes i il·lusió per part dels ciutadans i ciutadanes. Aquesta tindrà lloc des d’aquesta tarda i fins al dilluns dia 5 de juliol.

Durant la setmana hi haurà una gran quantitat d’actes culturals i de lleure per a totes les edats. Els veïns i veïnes del municipi estan contents que es pugui tornar a fer la Festa Major amb una certa normalitat prepandèmica, i santfruitosenques com la Carla, ho tenen clar: hi ha ganes de celebrar.

Carla (veïna de Sant Fruitós) rep amb ganes la Festa Major

La Festa Major comença aquest vespre a tres quarts de nou amb el concert d’Antonio Maya al Cobert de la Màquina del Batre. I fins diumenge hi haurà concerts a càrrec de Kevin Deké, Hotel Cochambre, Strombers i Beth entre molts altres artistes. A més d’actuacions musicals, també hi haurà escape rooms, concentracions de cotxes clàssics, actes de cultura popular, un monòleg d’humor amb Txabi Franquesa i atraccions. Una altra santfruitosenca, l’Anna, valora el programa d’activitats de la Festa Major.

Anna (veïna de Sant Fruitós) valora el programa d’activitats de la Festa Major

El que no li semblava gaire bé a l’Anna era la localització de la fira, ja que és al costat de la carretera i el considera un punt una mica conflictiu. D’altra banda, moltes de les activitats que es faran tindran un aforament limitat a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia, i hi ha espectacles i actuacions per les quals s’ha de fer una inscripció prèvia per a poder assistir-hi. De fet, al web de l’Ajuntament, les entrades per Kevin Deké, Hotel Cochambre, Strombers i Txabi Franquesa ja estan exhaurides. A la fira, també hi haurà mesures sanitàries.

Ivan Utrella, d’atraccions Utrella, parla sobre les mesures que s’haurien de prendre.

Recordem que hi ha una sèrie d’activitats amb restriccions d’assistència i les persones que hi vulguin anar s’han d’inscriure prèviament al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí