La Festa Major tanca amb una gran participació

0
558

La Festa Major 2021 de Sant Fruitós va acabar aquest dilluns amb bones sensacions i una alta participació en els actes i les activitats programades.

Després de cinc dies d’actes, actuacions i activitats, la Festa Major va concloure amb una gran diversitat de propostes, a més d’una fira d’atraccions a l’entrada del municipi.

Laia Feliu, regidora de Cultura i Festes, valora la Festa Major.

La Festa Major va començar, per a tots els públics, dijous a tres quarts de deu del vespre amb el concert d’Antonio Maya al Cobert de la Màquina del Batre. Durant aquests dies s’han fet concerts com el de Strombers o Kevin Deké i espectacles com el que es va fer dissabte a càrrec de Music On Cycle. I alhora van organitzar altres activitats com balls tradicionals i l’elecció de l’Hereu i la Pubilla, a més de la concentració de cotxes clàssics de diumenge. També s’han fet escape rooms i un monòleg amb Txabi Franquesa.

Tot plegat, però, amb mesures sanitàries i amb la limitació d’aforament permesa a causa de la pandèmia.

Laia Feliu parla precisament de la importància de començar a fer aquests tipus d’esdeveniments.

Tot i la covid, la Festa Major ha estat un èxit, i moltes de les actuacions i espectacles pels quals s’havia de demanar entrada prèviament es van omplir ràpidament. 

Foto: Music On Cycle al Museu de la Vinya i el Vi (@MuseuSfb)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí