Aquest dijous comença el 27è Festival Internacional de Música Clàssica a Sant Fruitós

0
741

A partir d’aquest dijous, comença la vint-i-setena edició del Festival Internacional de Música Clàssica, amb el concert de Zefiro Torna.

El Festival se celebrarà durant els tres pròxims dijous de juliol, els dies vuit, quinze i vint-i-dos. L’actuació d’obertura del Festival serà a càrrec del grup Zefiro Torna, que barreja els gèneres del Barroc i el Jazz en un mateix concert.

La coordinadora del Festival, Mireia Pintó parla sobre l’esdeveniment.

L’actuació d’avui comença a un quart d’onze, amb l’Ensamble Méridien Barcelona compartint escenari amb el trio de jazz format pel pianista Manel Camp, el trompetista Matthew Simon i la cantant Gemma Abrie. Tots junts reinterpreten algunes peces de principis del segle 17.

El pròxim dijous dia quinze serà el torn dels artistes emergents, un projecte nou que va començar l’estiu passat. Al concert hi seran els pianistes Ot Ortega, Emma Stratton, Eudald Buch i Vladislav Bronevetzky. També la soprano Alexandra Gladysheva i la mezzosoprano Mireia Pintó.

Mireia Pintó parla sobre el seu concert.

I dijous 22, actuaran el tenor Roger Padullés, el pianista Jordi Armengol i l’actor Ferran Frauca amb l’obra Emili Vendrell: La veu del Poble. Les entrades es poden comprar per vint-i-cinc euros al web codetickets, o de forma presencial a Foto Isidre de Sant Fruitós, al teatre Kursaal de Manresa o als concerts.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí