Comencen les obres de reforma dels vestidors del Pavelló d’Esports Municipal

0
478

Els treballs de millora dels vestidors del Pavelló d’Esports Municipal de Sant Fruitós van començar ahir i s’espera una renovació important de la part baixa del recinte.

Les obres de reforma interior dels vestuaris transformaran de manera integral bona part de la planta baixa. Se les dotarà de tots els serveis necessaris en un equipament d’aquest tipus o es distribuiran de nou moltes de les zones que hi ha actualment.

David Ruiz, regidor d’Esports, valora la necessitat de renovar aquest equipament.

Els actuals vestidors són de fa 30 anys i actualment, no cobreixen les necessitats de l’equipament municipal, que cada any acull més esportistes. Les obres consistiran en reformar l’espai actual dels vestidors, que té una superfície de 476 metres quadrats. En aquest emplaçament es faran sis vestidors pels esportistes, dos vestidors pels àrbitres, una sala tàctica d’equips, un magatzem i una sala d’instal·lacions.

Aquestes reformes també suposaran la col·locació de nou paviment, revestiments, noves instal·lacions elèctriques, d’aigua i de climatització.

El regidor David Ruiz explica el cost d’aquestes reformes.

Finalment, aquests treballs s’han adjudicat per un import aproximat de 332.000 € i s’han inclòs millores valorades en més de 34.000€. La previsió inicial és que les obres de reforma durin tres mesos aproximadament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí