El projecte de la via ciclista amb Torroella de Baix està en marxa.

0
676

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat els treballs per a la redacció del projecte per tal de construir una via ciclista per a bicicletes, patins i patinets des del nucli del municipi fins a Torroella de Baix. Prèviament a l’adjudicació d’aquest projecte constructiu, es va redactar el projecte d’actuació específica (PAE), que ja s’ha fet arribar als serveis territorials d’urbanisme de la Catalunya Central.

Aquesta nova infraestructura transcorrerà majoritàriament de forma paral·lela a l’N-141c i permetrà que els veïns i veïnes d’aquest barri puguin fer-ne ús per tal d’accedir a la major part dels serveis (escola, sanitat, alimentació) que estan ubicats al nucli del municipi.

David Uró, regidor de Medi ambient i Turisme de l’Ajuntament, explica quines són les parts essencials del projecte.

Aquest projecte també inclou la connexió intermunicipal arribant fins al pont de de la Fàbrica Vermella. Per a la planificació d’aquest segon tram, s’ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Navarcles per tal que el carril pugui arribar fins al nucli d’aquest municipi i d’aquesta manera unir ambdós municipis veïns a través d’aquesta via ciclista.

Uró comenta quines persones creu que faran ús inicialment d’aquesta via.

Aquesta actuació suposa la primera pedra cap a nou model de mobilitat que es vol implantar al municipi i s’ha escollit iniciar-lo en aquest punt, ja que també permetrà que serveixi d’enllaç als camins del Llobregat i al pla de vies blaves impulsat per la Generalitat.

David Uró explica quin ha de ser el nou model de mobilitat i per què s’ha començat per la via ciclista.

La redacció del projecte s’ha adjudicat per un import de 12.039 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí