Aquest dissabte, torna la Festa del Comerç

0
525

El comerç de Sant Fruitós de Bages sortirà al carrer aquest dissabte 18 de setembre amb el retorn de Comerç al Carrer i la Festa del Comerç. Aquesta jornada tornarà amb més descomptes i promocions, juntament d’actuacions musicals i amb un sorteig amb premis com un viatge a Menorca.

Després de l’èxit de la primera edició, Sant Fruitós repetirà una jornada dedicada al comerç que es dividirà en dues parts. Al matí, els comerços sortiran als carrers, on exhibiran els seus productes i oferiran promocions. Diversos punts del municipi s’ompliran de música en directe per amenitzar el matí.

A la tarda, el sector encetarà la Festa Del Comerç al Cobert de la Màquina del Batre. Els comerços oferiran propostes i exhibicions amb la intenció de donar a conèixer alguns dels serveis que ofereixen. La jornada finalitzarà a les deu amb un sorteig.

Així ho concretava el president de l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, Jaume Plans.

Serà el segon cop aquest any que se celebri aquesta jornada, que va tenir una gran rebuda per part de la ciutadania i els comerciants locals. Ja es poden adquirir butlletes pel preu de 2€ als establiments adherits, encara que també es podran comprar el mateix dia. Les ofertes, els descomptes i les activitats al carrer permetran dinamitzar el comerç.

Amb aquesta proposta, el sector busca apropar-se al consumidor local, segons explicava Plans.

La jornada de comerç al carrer està organitzada per l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí