Torna la Festa Alícia’t amb una edició totalment virtual

0
450

Aquest dijous arrenca la Festa Alicia’t. Fins al dissabte, aquestes jornades gastronòmiques serviran per promocionar els productes de les comarques de Barcelona en un format 100% on-line.

La Festa Alícia’t se celebrarà fins al proper dissabte. Serà, a més, la primera vegada que aquest esdeveniment abandoni la presencialitat al Món Sant Benet, de Sant Fruitós de Bages.

Elies Sala, gerent de la Fundació Alícia, explicava a La Central com s’ha estructurat aquesta edició.

El gerent de la Fundació Alícia ha assenyalat la importància que ha tingut per a la seva organització saber adaptar-se al context actual, amb els recursos que ofereix la tecnologia i el perfil de consumidor que hi ha darrere d’una pantalla.

Elies Sala explica com s’han adaptat a la situació actual.

Pel que fa a la Festa Alícia’t, aquestes jornades estan dirigides a tots els públics: adults, joves i fins i tot al sector professional. A banda de la promoció del producte local, busquen fomentar els bons hàbits alimentaris. 

La proposta, que té una durada de tres dies, ens anirà descobrint contingut a poc a poc i diàriament en format de càpsules audiovisuals obertes a tothom, a través de la plataforma: aliciatvirtual.cat. Breus píndoles divulgatives que ens aproparan a la cuina fàcil, sana i divertida.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: la masterclass de la xef Maria Nicolau “cuina de temporada fàcil i bona” i del cuiner Artur Martínez, del restaurant Aürt de Barcelona: “Cuina, senzillesa i compromís”.

Per a la Fundació Alícia, aquesta Festa serveix per a conscienciar sobre la importància de la sostenibilitat i els bons hàbits.

Elies Sala parla sobre la importància de la conscienciació

La jornada de clausura, a diferència de la resta, es podrà seguir sense inscripció prèvia i també de manera gratuïta al portal de la Fundació Alícia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí