Aquest dijous arrenca la Festa Alicia’t. Fins al dissabte, aquestes jornades gastronòmiques serviran per promocionar els productes de les comarques de Barcelona en un format 100% on-line.
La Festa Alícia’t se celebrarà fins al proper dissabte. Serà, a més, la primera vegada que aquest esdeveniment abandoni la presencialitat al Món Sant Benet, de Sant Fruitós de Bages.
El gerent de la Fundació Alícia ha assenyalat la importància que ha tingut per a la seva organització saber adaptar-se al context actual, amb els recursos que ofereix la tecnologia i el perfil de consumidor que hi ha darrere d’una pantalla.
Pel que fa a la Festa Alícia’t, aquestes jornades estan dirigides a tots els públics: adults, joves i fins i tot al sector professional. A banda de la promoció del producte local, busquen fomentar els bons hàbits alimentaris.
La proposta, que té una durada de tres dies, ens anirà descobrint contingut a poc a poc i diàriament en format de càpsules audiovisuals obertes a tothom, a través de la plataforma: aliciatvirtual.cat. Breus píndoles divulgatives que ens aproparan a la cuina fàcil, sana i divertida.
El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: la masterclass de la xef Maria Nicolau “cuina de temporada fàcil i bona” i del cuiner Artur Martínez, del restaurant Aürt de Barcelona: “Cuina, senzillesa i compromís”.
Per a la Fundació Alícia, aquesta Festa serveix per a conscienciar sobre la importància de la sostenibilitat i els bons hàbits.
La jornada de clausura, a diferència de la resta, es podrà seguir sense inscripció prèvia i també de manera gratuïta al portal de la Fundació Alícia.