L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages oferirà a les empreses del municipi assessoria per implantar plans d’igualtat

0
358

El govern de Sant Fruitós de Bages impulsarà plans d’igualtat entre les diferents entitats del municipi. Aquesta eina aproparà als negocis un recurs per garantir les mateixes condicions a homes i dones.

El consistori oferirà suport tècnic per implementar plans d’igualtat que permetin garantir el mateix tracte i oportunitats a homes i dones a les empreses. Així, aquesta eina per eliminar la discriminació per raó de sexe, permet fixar objectius i estratègies perquè les empreses aconsegueixin els propòsits fixats.

Un punt destacat d’aquest assessorament és que permet també fer un seguiment i una avaluació dels objectius proposats. Podran optar a aquest assessorament les empreses del municipi amb menys de 50 persones en plantilla. Les interessades poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Recuperació Econòmica per correu electrònic o trucant al 938789702.

Al setembre, l’Ajuntament ha aprovat la seva adhesió al Pla d’Igualtat de gènere de la comarca del Bages 2021-2025. És un pla coordinat pel Consell Comarcal de Bages que fomenta actuacions supramunicipals en matèria d’igualtat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí