Polèmica amb la retirada d’unes pancartes crítiques amb l’Ajuntament a Can Figueres

0
698

Controvèrsia amb pancartes a Sant Fruitós de Bages. El partit de l’oposició, Gent Fent Poble, va denunciar aquest dilluns en un comunicat que l’Ajuntament va retirar unes pancartes crítiques amb el govern local en un terreny privat amb personal públic.

En aquestes pancartes es podien llegir crítiques pel que fa al gimnàs del futur nou edifici de l’escola Pla del Puig, projecte que es va endarrerir fa uns mesos, i es manifestava que sota el govern de Gent Fent Poble “ja s’estaria fent”. 

Tot i que l’oposició admet que aquesta retirada es va fer amb el permís del propietari de Can Figueres, qüestiona la llibertat d’expressió del govern local pel que fa al fet de retirar una pancarta crítica amb la seva gestió.

Així es manifestava el cap de l’oposició, Joan Carles Batanés, en declaracions a Ràdio Sant Fruitós

Per la seva banda, des de l’Ajuntament insisteixen que, en realitat, aquesta tasca es va dur a terme perquè així ho va demanar el propietari del terreny de Can Figueres. Segons argumenta l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, aquesta persona no es trobava al seu domicili i quan es va assabentar que s’havien col·locat unes pancartes al seu terreny amb les quals no hi estava d’acord, va contactar amb l’Ajuntament perquè la brigada municipal les retirés. El govern local va accedir a aquesta petició. L’acusació, però, no ha agradat gens a Àdria Mazcuñán, que en declaracions a La Central ha carregat durament contra el comunicat de Gent Fent Poble.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñán es defensa de les crítiques de l’oposició

No és la primera polèmica entre govern i oposició pel que fa al gimnàs de l’Escola Pla del Puig. El passat mes de març, l’Ajuntament ja va publicar un ban criticant el projecte que havia dissenyat el govern de Gent Fent Poble en referència a aquesta nova instal·lació, que encara està en fase de construcció.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí