Sant Fruitós de Bages triplica els seus casos de coronavirus en només una setmana

0
386
Variante delta del coronavirus

Repunt de casos de coronavirus a Sant Fruitós de Bages. Després de dues setmanes estables, s’han triplicat els casos al municipi entre diferents segments de la població.

En concret, Sant Fruitós ha registrat tres nous postius per coronavirus entre el 17 i el 24 de setembre. Aquest increment multiplica per tres els de la setmana anterior, on només es va registrar un positiu. Tot i això, els indicadors continuen mantenint-se en àrees estables i la situació no preocupa tant.

Pel que fa als indicadors, el risc de rebrot també s’ha incrementat i arriba fins els 33,44 punts, respecte els 13,38 de la setmana anterior. La mitjana d’edat dels positius també ha pujat fins els 38,33, quan fa set dies només va haver-hi un contagiat de 18 anys.

La velocitat de propagació ha augmentat lleugerament, situant-se en 0,71, una xifra clarament més alta que els 0,57 que marcava fa una setmana. No obstant aquestes xifres, aquest mínim repunt continua lluny del llindar de l’1 que estableix l’Organització Mundial de la Salut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí