Sant Fruitós de Bages estrena un nou servei de localització empresarial al poble

0
370
El polígon Casanova de Sant Fruitós de Bages. Imatge: Aj. Sant Fruitós de Bages
El polígon Casanova de Sant Fruitós de Bages. Imatge: Aj. Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages llança una nova estratègia d’atracció d’empreses. El poble ha posat en funcionament un nou servei de localització empresarial, amb el qual pretén ajudar a les entitats amb projectes d’expansió a trobar la millor ubicació dins els diferents polígons del municipi.

Aquest servei d’informació i recerca, que es realitza des de l’Oficina de Recuperació Econòmica de l’Ajuntament, fa una cerca en funció de les necessitats de cada activitat empresarial, ja sigui en naus o en terrenys industrials o comercials.

Amb aquest assessorament, les persones interessades poden conèixer totes les possibilitats amb què es compta i rebre l’acompanyament necessari per a facilitar la seva instal·lació, alhora que també es rep informació sobre l’estat del mercat actual i les possibles evolucions dels diferents polígons.

Aquest nou servei manté actualitzada una base de dades on es poden consultar totes les naus i parcel·les disponibles a través del web www.poligonsbages.cat

Sant Fruitós de Bages compta amb 107.000 m² de sòl industrial disponible, i preparat per edificar, amb parcel·les d’entre 300 i 20.000 m2. De cara al futur, a més, amb la finalització de la urbanització del Polígon Industrial de la carretera de Berga, es disposarà de més de 400.000 m2 més. Pel que fa a naus industrials, hi ha oferta disponible amb superfícies des dels 250 m2 fins als 12.000 m2.

Per tal de donar a conèixer tota l’oferta, els serveis dels diferents polígons industrials i comercials del poble, l’Ajuntament ha realitzat un reportatge promocional que es pot consultar al seu canal de Youtube.

Les persones interessades en implantar o fer créixer la seva empresa al poble poden sol·licitar aquest nou servei a l’Oficina de recuperació Econòmica a través del correu sfb.promocio.econom@santfruitos.cat o trucant al 93 878 97 02.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí