Sant Fruitós de Bages ofereix un concert d’havaneres amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

0
478

Sant Fruitós de Bages va celebrar el passat Dia Internacional de la Gent Gran entre música popular i rom cremat. Ho va fer amb un concert d’havaneres.

Concretament, va ser el passat cap de setmana sota el Cobert de la Màquina de Batre. 

L’entitat “La Tercera Joventut”, formada per gent gran del municipi, va encarregar-se d’animar la jornada amb un concert d’havaneres que va comptar amb una gran popularitat i màxim d’assistència permesa per l’acte. Tots ells van interpretar cançons populars marineres conegudes per tots els assistents que van fer gaudir al públic de valent, tot plegat acompanyat de rom cremat.

La Tercera Joventut és una formació artística que va néixer ara fa uns anys de la inquietud de la gent gran del municipi per a desenvolupar activitats   musicals. Amb l’acompanyament de l’Ajuntament i de l’Associació Gent Gran, aquest col·lectiu va poder pujar a l’escenari diverses propostes artístiques. La d’aquest dissabte va ser la seva primera actuació després de la pandèmia.

Durant el concert es va homenatjar a tres membres del grup que per motius de salut ja no poden ser dalt de l’escenari i se’ls va entregar una samarreta commemorativa del grup.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí