Sant Fruitós de Bages prepara tres espectacles per commemorar les Jornades Europees de Patrimoni

0
511

Aquest cap de setmana, Sant Fruitós de Bages se sumarà a les Jornades Europees de Patrimoni. Ho farà amb tres actes distribuïts entre divendres, dissabte i el proper dimarts.

El municipi comptarà amb un concert de Les Violines, aquest divendres a les vuit del vespre al Teatre Casal Cultural. Aquesta formació femenina, nascuda ara fa 25 anys, s’ha convertit en un dels grups de referència del folk català, a partir de la idea de reviure l’essència de les festes majors dels pobles pirinencs on un violí sol feia ballar tot un poble. El preu del concert serà de 5 euros.

D’altra banda, els espectacles continuaran l’endemà, el dissabte 9 d’octubre a 2/4 d’una del migdia, amb una actuació de danses populars que se celebraran al Museu de la Memòria de la Vinya el Vi i estarà organizada pel mateix Museu, de la mà de l’esbart Som Riu d’Or. Aquest espectacle explicarà les relacions entre el món de la dansa i el patromoni vitivinícola. Aquest acte serà gratuït.

I la darrera proposta de les Jornades arribarà el dimarts 12 d’octubre amb visites guiades gratuïtes a Sant Benet de Bages. Els visitants podran submergir-se en el passat medieval, descobrir la vinya i el vi al monestir o conèixer la tasca que desenvolupa la Fundació Alícia en diferents visites guiades gratuïtes durant el matí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí