En marxa les obres del nou aparcament per a l’escola Paidos i Els Companys

0
595

Amb l’estrena del nou centre d’Els Companys, l’Ajuntament de Sant Fruitós està preparant un nou aparcament per aquest equipament.

Serà un espai renovat, que millorarà l’anterior i que comptarà amb 56 places, 47 de les quals seran per a vehicles i 9 per a motos. Aquest aparcament no només beneficiarà als usuaris d’Els Companys, sinó també de l’escola Paidos. Aquest pàrquing substituirà l’esplanada que ja hi havia a l’indret i on s’ha construït el nou centre educatiu. 

L’espai tindrà una superfície de 1.417 metres quadrats, a tocar entre la carretera C-16c, l’avinguda Girona i els centres educatius de Paidos i Els Companys. Igual que l’aparcament anterior, comptarà amb la condició de pàrquing provisional.

A banda d’això, l’Ajuntament també construirà un accés amb paviment de formigó i a l’espai hi haurà senyalitzacions. La instal·lació també comptarà amb un enllumenat distribuït en tres projectors. La velocitat de circulació màxima permesa serà de 10km/h.

Els treballs de condicionament van iniciar-se fa uns dies i, tot i que encara no han conclòs les obres, l’Ajuntament de Sant Fruitós confia tenir-ho enllestit aproximadament en cinc setmanes, abans de concloure l’any.

Aquests treballs van adjudicar-se sense necessitat de licitació perquè el seu cost, de més 75.000 euros no assoleix el mínim imprescindible per a aquest requisit. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí