El Ple de Sant Fruitós de Bages aprova la modificació de crèdits ordinaris i extraordinaris

0
488
El ple ordinari del mes de gener.
El ple ordinari del mes de gener.

Sant Fruitós de Bages va aprovar ahir al Ple ordinari d’octubre la modificació de crèdits. Ho va fer en una sessió en què el grup de l’oposició Gent Fent Poble hi va votar en contra.

Aquesta aprovació permetrà utilitzar el romanent de l’exercici anterior, un total de 397.000 € que s’invertiran en diferents projectes que el govern considera que s’han d’atendre de forma immediata, però també d’altres com l’adequació d’alguns carrers i la reparació d’un talús al carrer Bon Temps de l’urbanització de les Brucardes. El regidor d’urbanisme David Uró ho destacava així:

El regidor d’urbanisme, David Uró parla

Per la seva banda, Xavier Racero, de Gent Fent Poble criticava falta de rigorositat en l’elaboració d’aquestes partides:

La intervenció de Xavier Racero (Gent Fent Poble)

L’altre punt previst a la sessió és la modificació dels membres de la Comissió per la modificació de l’escut municipal. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat.

El plenari va ser una mica tens perquè l’oposició va acusar l’equip de govern de dificultar l’accés a uns expedients. D’altra banda, no hi va haver cap prec ni pregunta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí