Surten a la venda les entrades pel concert de Mabel Flores del mes vinent

0
406

Des d’aquest cap de setmana ja es poden comprar les entrades per al concert que Mabel Flores oferirà a Sant Fruitós de Bages el proper 20 de novembre.

El passat dissabte a les 10 del matí van sortir a la venda per cinc euros i ja es poden comprar a través del portal Codetickets, habitual punt de venda on-line dels esdeveniments culturals al municipi.

En aquest esdeveniment, Mabel Flores oferirà al públic peces del seu darrer treball “Meraki”, tot i que el concert també comptarà amb temes d’anteriors discs. Tots ells combinaran estils com la rumba, el calipso, el merengue, la cúmbia i l’electrònica.

El concert es durà a terme al Teatre Casal Cultural a les vuit del vespre i formarà part de la programació especial prevista per al 25 de novembre, que és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. 

No és el primer cop que Sant Fruitós de Bages programa un seguit d’actes culturals i musicals per promocionar el feminisme i la lluita contra violència masclista. Fa set mesos, el municipi va presentar el Març Lila, una idea que va tenir una gran rebuda.

El concert està organitzat per la regidoria de la dona de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i compta amb el suport del Consell Comarcal del Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí