Sant Fruitós de Bages impulsa una nova edició del servei d’assessorament energètic per a empreses

0
393

A nivell més municipal, Sant Fruitós de Bages inicia la segona edició del servei d’assessorament energètic i de residus per a empreses industrials del poble

Amb l’objectiu d’ajudar a reduir la despesa energètica de les empreses i fomentar millores en el camp de la reducció d’emissions i l’eficiència en la gestió de residus, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en marxa la segona edició d’un servei gratuït d’assessorament a les empreses per millorar-ne l’eficiència en aquest camp.

La iniciativa donarà accés a un expert que analitzarà les tarifes, la potència energètica contractada, les corbes del consum elèctric i els consums fantasma per fer una proposta de millora. També assessorarà les empreses per fer servir energies renovables, autoconsum o autoconsum compartit.

Les places per participar en aquest projecte són limitades i cal inscriure’s prèviament en un formulari on-line disponible a través del web de l’Ajuntament.

És una iniciativa que té el suport de l’APAES i quee han impulsat l’Ajuntament de Sant Fruitós, el de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i la diputació de Barcelona. L’any passat, es van formar 12 centres de treball de 6 empreses del poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí