L’Ajuntament organitza una sortida al teatre Tívoli de Barcelona

0
430

Amb motiu de l’obra “Cantando bajo la lluvia”, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una excursió fins al Teatre Tívoli de Barcelona.

Serà el proper divendres 17 de desembre per gaudir de la representació d’aquesta mítica comèdia musical. El preu del pack sencer inclou transport i entrada, i costa entre 44 i 49 euros, segons la ubicació dels seients escollits. El consistori ha fixat el 24 de novembre com a data límit per apuntar-se a l’excursió. Totes les inscripcions hauran de fer-se a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament del carrer Padró.

L’autobús sortirà a 2/4 de 4 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras de Sant Fruitós per arribar a la funció de 2/4 de 6 de la tarda. Un cop finalitzada la representació es retornarà als assistents al mateix punt.

Aquesta representació de ‘Cantando bajo la lluvia’, pel·lícula històrica dels anys 50 és un espectacle musical de gran format dirigit per Àngel Llàtzer i Manu Guix que es va estrenar el passat mes de setembre a Barcelona. En aquesta funció participen més de 30 actors i actrius i ballarins i ballarines amb una escenografia espectacular, i un vestuari i unes coreografies que no deixaran indiferent a ningú.

El muntatge parla d’una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood, que mostra tota l’elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d’ullet al món de cinema, d’humor i sensibilitat, que es desenvolupa a través d’espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí