Aquesta tarda els Ajuntaments de Manresa i Sant Fruitós presenten públicament l’avanç del Pla Director Urbanístic de l’àmbit de l’Agulla

0
461

Els Ajuntaments de Manresa i Sant Fruitós de Bages presentaran avui a tota la ciutadania quins avenços s’han produït pel que fa al Pla Director Urbanístic del Parc de l’Agulla. Aquest acte servirà com a prèvia de les sessions participatives previstes en aquesta fase del projecte.

L’acte arrencarà a les sis de la tarda al Palau Firal de Manresa i es podrà seguir de forma telemàtica i presencial. La idea és que aquesta sessió sigui oberta per a tothom, ja que està emmarcada en les jornades participatives que s’han programat fins a començaments de desembre. S’informarà els assistents de les novetats que s’han dissenyat pel projecte i aquests podran dir la seva.

L’esdeveniment estarà conduït pel subdirector General d’Acció Territorial i de l’Hàbitat Urbà de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Josep Armengol. També hi seran Marc Aloy i Àdria Mazcuñán, alcalde i alcaldessa de Manresa i Sant Fruitós de Bages, respectivament.

Precisament aquests dos municipis també han convocat als seus arquitectes per explicar el Pla Director Urbanístic: Ricard Torrras hi serà per part de Manresa; i Eva Fortuny hi anirà representació de Sant Fruitós de Bages. Tots dos estaran acompanyats de Javier Fraga, arquitecte del Consorci de l’Agulla.

Aquesta serà la primera sessió participativa de les cinc que hi ha previstes. La propera serà el dimecres 17 de novembre amb una taula rodona on s’aprofundirà en el document amb els eixos d’usos i activitats, mobilitat i territori i paisatge.

Posteriorment, els dissabtes 20 i 27 de novembre es realitzaran passejades participatives per l’àmbit de l’Agulla i el dimecres 1 de desembre hi haurà un taller participatiu de propostes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí