La biblioteca municipal celebrarà la Setmana de la Ciència amb un taller especial

0
424

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el poble organitzarà aquest cap de setmana un taller especial per a tots els públics a la Biblioteca Municipal.

Aquest taller porta com a nom “A la recerca del món” i es farà el proper dissabte 20 de novembre a les 11 del matí. Serà una activitat dirigida per a tota la família i els públics, on els i les participants es podran posar a la pell d’investigadors de centres de recerca que treballen amb microorganismes. A més, també experimentaran amb les espores per fer observació al microscopi, aprendran a diferenciar les plantes de les algues a través de les seves cèl·lules, i commemoraran el 150è aniversari del doctor en zoologia Josep Maria Fuset i Tubià. 

Cal recordar que des del 12 de novembre fins al 21 s’està celebrant a Catalunya la 26ena edició de la Setmana de la Ciència, i per això, la Biblioteca Municipal s’hi ha volgut sumar amb una proposta que realitzarà conjuntament amb Funbrain. Aquesta Setmana de la Ciència busca apropar la matèria a la ciutadania d’una forma lúdica i divertida.

Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s prèviament,a la Biblioteca de forma presencial, per telèfon al 93 878 82 05 o per correu electrònic a b.st.fruitos@diba.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí