L’Executiva Nacional de Junts per Catalunya es reuneix a Món Sant Benet

0
482
Foto: ACN

Des del Món Sant Benet, Junts per Catalunya va emplaçar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a preservar l’acord que va fer possible la seva investidura fa sis mesos. Ho va fer ahir Elsa Artadi, portaveu de la formació, durant la jornada de treball de l’Executiva Nacional celebrada a Sant Fruitós de Bages.

Des de Junts asseguren que només contemplen tirar endavant els pressupostos i garantir l’estabilitat del govern amb la majoria independentista, quan encara falta per saber la posició de les bases de la CUP.

Elsa Artadi, portaveu de Junts, va fer al·lusió a la responsabilitat de preservar l’acord de govern.

Des de Junts asseguren que la CUP ha mostrat el malestar per la falta de concreció d’alguns dels compromisos adquirits pels republicans durant la negociació de la investidura i subratllen que només han passat sis mesos des de l’aprovació d’aquell investidura i el Govern ja té problemes per blindar una de les seves lleis essencials.

La mateixa Elsa Artadi ho resumia d’aquesta manera.

Artadi s’ha referit també a l’anunci d’ERC que presentarà una esmena a l’Ajuntament de Barcelona als pressupostos del govern d’Ada Colau, esperant que no es tracti d’una tàctica electoral. De fet, la portaveu de Junts, que és també la responsable d’aquesta formació al consistori barceloní ha aprofitat per retreure als republicans que han brindat fins ara suport al govern.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí