El polígon de Sant Isidre reparteix més de 600.000 vacunes de covid i la grip en un any

0
483

La producció de vacunes es dispara a la Catalunya Central aquest 2021. L’Institut Català de la Salut ha creat més de 600.000 dosis només des del polígon de Sant Isidre.


Aquest està situat a Sant Fruitós de Bages, i en un reportatge publicat el passat cap de setmana per Regió 7 es revela que el poble bagenc s’ha consolidat com al punt neuràlgic de la creació d’aquests fàrmacs. 

I és que el polígon de Sant Isidre de Sant Fruitós acull la unitat de farmàcia d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central. Aquest espai és un proveïdor habitual de vacunes, però ha triplicat la seva producció enguany, passant de les 333MIL vacunes de 2020 a les gairebé 720MIL que ha generat fins ara. Allà, hi ha un equip de treball de catorze persones, entre les quals vuit són farmacèutiques, cinc tècniques i una administrativa responsable de les tasques que es fan. La líder i encarregada de supervisar aquesta unitat és la farmacèutica Anna Bonet. 

Ara mateix, l’ICS es troba immers en la generació de terceres dosis de la vacuna contra el coronavirus i també pel que fa a la de la grip. 

A banda de crear vacunes, aquesta unitat també gestiona altres aspectes rellevants, com ara el subministrament de medicaments dels interns de Lledoners, entre altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí