Dàmaris Gelabert protagonitzarà el Cap d’Any infantil

0
387

Sant Fruitós de Bages ha anunciat que Dàmaris Gelabert serà l’encarregada del Cap d’Any Infantil. Les entrades ja estan a la venda.

L’espectacle arrencarà el mateix divendres 31 de desembre a les onze del matí, amb la tradicional festa de l’home dels nassos al Pavelló municipal d’Esports. 

Concretament, hi actuaran la mateixa Dàmaris Gelabert i la seva banda, amb la qual interpretaran l’espectacle ‘Mou el cos’. Aquest consisteix en un acte familiar que barreja diferents estils, des de funk a disco, passant per la salsa, el country, la polca, celta i el jazz. A més, el repertori que oferiran estarà basat en les cançons més populars del grup i també en d’altres de noves en un format innovador i atractiu.

Les entrades van sortir a la venda el passat dissabte 27 de novembre a les deu del matí i estaran disponibles fins que s’exaureixin. El seu preu és de 3 euros i es poden trobar al portal Codetickets, tot i que els nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 tindran entrada gratuïta.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha garantit que l’espectacle comptarà amb totes les mesures sanitàries i de prevenció vigents en aquell moment, i està previst fer-se amb el públic assegut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí