La cavalcada de Reis de 2022 comptarà amb un recorregut augmentat

0
393

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha anunciat el recorregut que seguiran Ses Majestats Els Reis d’Orient la propera nit del 5 de gener. Aquest serà extraordinàriament llarg perquè tots els assistents puguin gaudir de l’acte amb seguretat. L’objectiu és evitar aglomeracions.

La cavalcada d’enguany arrencarà a les 18:30h des de la carretera de Les Brucardes per acabar sota el Cobert de la Màquina de Batre, cap a les 19:30h. Allà, es produirà el lliurament de la clau màgica del poble i els infants podran saludar els Reis. Tot i el recorregut modificat, per`o, no està previst que la rua superi l’hora de durada, ja que no s’aturarà en cap moment.

L’Ajuntament ha habilitat quatre zones diferents per l’acte, repartides i dividides en diferents colors.

Zona Blava: carretera de Les Brucardes, rotonda del Pavelló d’esports, passeig de Sant Joan, plaça Alfred Figueras i avinguda Joan Sanmartí.

Zona grana: carrer Sallent, carrer Balmes i plaça Pau Casals.

Zona verda: carrer Joan XXIII.

Zona groga: carrer Gaudí i carrer German Duran.

La mascareta serà obligatòria en tot moment, des de l’inici dels actes fins a la seva conclusió.

Per assegurar que no hi ha aglomeracions i que cap persona s’acosta a la cavalcada, cada una d’aquestes zones estarà delimitada amb cintes. En aquest sentit, l’Ajuntament també recomana a tots els veïns i veïnes que es dirigeixin a la zona més propera al seu domicili per tal que cap punt quedi buit i es puguin evitar les aglomeracions.

També s’evitaran les aglomeracions al Cobert de la Màquina de Batre, tot i que els Reis seran igualment accessibles a través d’una cua que s’organitzarà segons l’ordre d’arribada. Novament, la col·laboració ciutadana és clau perquè aquesta sigui segura.

D’altra banda, la celebració de la cavalcada de Reis comportarà algunes modificacions de la via pública. Per exemple, la circulació de l’avinguda de Les Brucardes quedarà tallada entre les 18h i les 19h i, per tant, l’accés i sortida a la urbanització es realitzarà pel carrer Sabina Brucart. A més, al llarg de tot el recorregut, estarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 14h i fins que finalitzi la cavalcada.

Per últim, l’Ajuntament també ha solicitat els veïns i veïnes que disposin d’entrades de garatge al llarg del recorregut, aquestes no s’utilitzin durant aquest dia per tal de poder fer una correcta senyalització.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí