Les Oliveres comptarà amb un nou sistema d’aïllament tèrmic

0
386

La coberta de la llar d’infants municipal de Sant Fruitós de Bages presentarà millores de cara a aquest 2022. Durant les vacances escolars s’han realitzat unes obres que modificaran l’actual sistema d’aïllament tèrmic de la coberta de Les Oliveres.

Aquests treballs permetran els usuaris del centre (personal docent i infants) gaudir de més confort tèrmic. Aquesta comoditat, però, no serà útil només amb el fred, sinó també durant l’estiu.

En total, són més de 500 m² de coberta que substituiran l’actual per una de nova. La inversió no només tindrà un impacte positiu en el dia a dia de les persones usuàries, sinó que també permetrà estalviar energia i diners.

D’altra banda, també està previst que s’instal·li al centre una pèrgola al pati, que substituirà l’actual tendal que proporciona ombra, a la zona exterior de la llar, durant els mesos d’estiu. La instal·lació d’aquesta estructura es realitzarà tan bon punt finalitzin les obres de la coberta, ja que aquests treballs no afectaran el correcte funcionament de la llar d’infants, a diferència de la modificació de la coberta. Novament, permetrà combatre temperatures caluroses amb més comoditat.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha anunciat que els treballs de millora de la coberta i la instal·lació de la pèrgola exterior, s’han adjudicat per 29.600 €.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí