Ajornat el concert de Búhos de la setmana vinent al 5 de març

0
453

El coronavirus continua cancel·lant actes. L’últim ha sigut el de Búhos a Sant Fruitós de Bages, que s’ha ajornat del 21 de gener al pròxim 5 de març.

Aquesta nova data s’ha triat amb la idea de garantir que l’esdeveniment podrà celebrar-se un cop el poble i el país hagi deixat enrere la sisena onada. I és que el gran repunt de contagis que s’ha produït aquest últim mes impossibilita la celebració d’un gran concert com aquest. 

Com dèiem, la data triada és el dissabte 5 de març a les onze de la nit al pavelló municipal d’esports.

El concert de Búhos era un dels plats forts de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós. Aquesta continua prevista per la setmana vinent, però l’Ajuntament ja està estudiant quins dels actes previstos hauran de ser modificats parcialment o fins i tot suspesos a causa de l’actual situació sanitàries. A priori, està previst que actes com la ballada de sardanes o la del gegants es podran celebrar amb normalitat, però amb rotllanes de 10 persones com a màxim i amb mascareta i gel hidroalcohòlic obligatori.

Pel que fa al concert de Buhos, l’Ajuntament ha prioritzat la seguretat i poder celebrar un esdeveniment com aquest tal com estava previst, és a dir, amb els assistents dempeus.

Les persones que ja han adquirit l’entrada poden conservar-la per a la nova data o se’ls retornarà l’import enviant un correu electrònic a l’adreça sfb.cultura@santfruitos.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí