La Biblioteca Municipal acull la xerrada “El món del vi i el medi ambient”

0
474

Aquesta, però, no és l’única activitat que ha presentat la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages aquest cap de setmana. També la xerrada “El món del vi i el medi ambient”.

Aquesta proposta es va celebrar el passat dissabte i estava emmarcada en la 10a edició del projecte ‘Lletres i vins’, que enguany tenia com a temàtica estrella “El món del vi i el medi ambient”.

L’acte va comptar amb ponències de grans figures del món vitivinícola, com ara el director de l’Espai del Vi Català, Miguel Figini, que va oferir la xerrada “DO, territoris i varietats de raïm a Catalunya. Com afecta el canvi climàtic”. Aquesta intervenció va valorar l’impacte del canvi climàtic en aquest gremi i com condiciona les noves formes de cultivar la vinya i elaborar el vi.

Tot plegat va concloure un tast de vins del celler del Mas de Sant Iscle. Aquest equipament sanfruitosenc va participar per promocionar també l’aparador cultural que ha preparat per l’edició d’enguany a les seves instal·lacions. Aquest, mostra elements sobre la vinya i maquetes de barraques de vinya cedides per Juan León Cano. Estarà disponible fins al proper dissabte 19 de febrer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí