Renovat el conveni de les beques Impulsa de formació professional

0
451

Sant Fruitós de Bages renova el conveni per a becar a joves per cursar formació professional. Actualment ja hi ha quatre joves que gaudeixen d’aquesta beca.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació Impulsa han renovat el conveni de col·laboració engegat el curs passat que té per objectiu promoure la igualtat d’oportunitats entre els alumnes de 4t d’ESO del municipi.

Durant aquest mes de febrer i fins el març es farà la selecció dels joves becats de l’edició d’enguany, que es realitza a través dels centres educatius.

El mètode IMPULSA acompanya a joves amb talent que es troben en una situació econòmica complicada, i formen part de famílies desfavorides socialment, i se’ls ofereix una beca per accedir a estudis de formació professional, un ordinador, sessions de treball personal i orientació laboral.

Aquests joves completen l’experiència oferint unes hores de voluntariat en una entitat social del territori, cosa que els permet treballar habilitats claus pel seu desenvolupament personal.

Al llarg del curs 2021-2022 han estat quatre joves qui han pogut gaudir d’aquest projecte, que els ajuda per fer el pas de 4t d’ESO cap a estudis de formació professional.

Per altra banda, Sant Fruitós de Bages i Balsareny han estat els primers municipis del Bages en impulsar aquest projecte i la seva rebuda i col·laboració, per part dels centres educatius, ha estat molt bona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí