El Museu de la Vinya i el Vi va celebrar aquest cap de setmana un taller familiar sobre el vi

0
742
Una secció del museu de Sant Fruitós.
Una secció del museu de Sant Fruitós.

Sant Fruitós de Bages va celebrar aquest passat cap de setmana un taller sobre el vi per a tots els públics. 

Va ser el passat dissabte al migdia al Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi del poble, en un acte que estava englobat en l’exposició “Quan les cases feien olor de vi”. Aquesta mostra ha sigut de les primeres propostes del 2022 per part del Museu, està diisponible des de fa unes setmanes al Museu i fins al proper diumenge 20 de febrer.

Pel que fa a l’activitat, aquesta portava com a nom “Olorem i descobrim”. Va ser dirigida per a tots els públics i va comptar amb una bona resposta per part dels santfruitosencs i santfruitosenques. Tots ells van posar a prova el seu olfacte a través de jocs i propostes diverses. Les aromes que es van ensenyar buscaven trobar l’essència de temps passats a Sant Fruitós de Bages.

A més, també es va organitzar un taller perquè els assistents poguessin aprendre a elaborar sacs aromàtics. Tot plegat, però, va concloure amb una visita guiada a l’exposició. Cal dir que aquest tipus de visita encara està disponible aquesta setmana de dijous a diumenge, tot i que si algú vol fer-la fora de l’horari habitual del Museu de la memòria de la vinya i el vi de Sant Fruitós, ha de sol·licitar-ho prèviament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí