L’Esplai d’avis reobrirà el proper divendres 25 de febrer

0
474

L’Esplai d’avis de Sant Fruitós de Bages reobre portes amb l’horari ampliat i amb unes instal·lacions més modernes i funcionals.

Aquest equipament tornarà a obrir les portes el divendres 25 de febrer després hagi estat objecte d’importants millores tant pel que fa a l’espai com pel que fa a la gestió. La inauguració serà a les 5 de la tarda i és obert a tota la població.

A partir del divendres que ve, l’Esplai estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge, des de les 3 de la tarda i fins a les 8 del vespre, ampliant d’una manera significativa les hores d’obertura per tal que la gent gran del municipi disposi d’un espai on trobar-se diàriament.

Per altra banda, l’equipament també ha estat objecte de millores, amb una renovació total de l’espai del bar-cafeteria. L’objectiu d’aquesta renovació és que la gent gran disposi d’un espai amb caliu on trobar-se per conversar, compartir un cafè o senzillament passar una estona tranquil·la i amena.

Una de les principals novetats pel que fa a la reforma de l’Esplai és la instal·lació d’una terrassa exterior. Pel que fa a la gestió del servei de bar i cafeteria, anirà a càrrec de la fundació AMPANS, que ja realitza activitats al centre ocupacional La Sagrera a Sant Fruitós.

La finalitat d’aquesta contractació és la de generar sinergies entre les persones amb discapacitat i la gent gran, creant així un espai d’inclusió i alhora fomentant la inserció laboral. A banda, la fundació durà a terme en un futur, activitats de dinamització i el foment de les activitats intergeneracionals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí