Els nens i les nenes del municipi idearan la imatge que senyalitzarà els camins escolars segurs

0
361

Els infants de les escoles de Sant Fruitós de Bages dissenyaran la imatge i el lema de la nova senyalització del camí d’anada i tornada de casa a l’escola.

L’objectiu és fer d’aquests camins uns espais segurs, agradables i molt visuals, de manera que no faci falta que els nens vagin acompanyats d’un adult. També suposa una estratègia educativa per fomentar els valors del respecte, la responsabilitat i l’autonomia. 

Aquesta iniciativa, sorgida del Consell d’Infants, busca que sigui la canalla qui dibuixi el logotip i pensi un lema que representi aquests camins i que permeti a tot el veïnat identificar-los.

Els infants que vulguin participar-hi poden fer-ho fins el proper dia 7 d’abril presentant un disseny en un paper en format A4 i amb el requisit que només poden utilitzar 3 colors. El disseny ha d’incloure el logotip i el lema proposats i a darrere, caldrà incloure-hi el nom i els dos cognoms de l’autor. Els treballs també es poden realitzar en format digital i s’hauran de lliurar al tutor o tutora de l’aula.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí