El Festival Internacional de Música Clàssica celebrarà l’edició número 28 amb la potenciació d’artistes emergents

0
235

Sense mascaretes, sense distància i amb un aforament del 100%. Unes circumstàncies que feia dos anys que no veien i que, segons els organitzadors, ja necessitaven que es tornessin a produir. 

El certamen se celebrarà,  com és habitual, un dia cada setmana durant el mes de juliol. Seran els dijous dia 7, 14, 21 i 28 amb un programa que vol potenciar els artistes emergents  i, també, femenins. Escoltem a Mireia Pintó, presidenta de l’Associació Memorial Eduard Casajoana i artista participant del festival, que va parlar, per exemple, de Serena Saenz una de les cantants més joves d’enguany:

També hi haurà la presència de dos actors, Bernat Quintana i Jordi Boixaderas, que donaran un valor afegit a les representacions musicals amb una part d’actuació sobre l’escenari. En definitiva,  aquest any s’aposta per presentar propostes d’un format que, lluny de ser de gran envergadura, volen ser projectes molt elaborats i de la mà d’artistes amb trajectòria i, en bona mesura, del territori. Una característica que tant l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán com el director de Mon Sant Benet, Adrià Cots, van voler destacar:

També Laia Feliu, regidora de Cultura, que va celebrar que, voluntàriament o no, el cartell sigui paritari pel que fa a artistes participants:

Pocs moments més tard de la presentació del certamen, es va conèixer la notícia de la mort de la mezzosoprano Teresa Berganza. Així doncs, l’associació ha decidit dedicar l’edició del Festival d’enguany a aquest mite de l’òpera, que l’any 2006 va actuar al Mas de Sant Iscle en la 12a edició del festival

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí