Sant Fruitós de Bages estrena la primera edició de les jornades Dones de vi

0
334

Que portarà al poble grans referents, dones, del món vitivinícola per reivindicar el seu paper en un món encara molt masculinitzat. Així, la jornada vol ser l’altaveu de totes les enòlogues, sommeliers, distribuïdores i divulgadores que encara no han trobat el mateix reconeixement que els seus companys homes.

Liliana Costa, tècnica del Museu de la vinya i el vi, on es realitzarà aquesta jornada, diu que la dona hi ha estat sempre, tot i que invisibilitzada:

Amb el vi com a fil conductor, es parlarà de tot el que envolta aquest mon a través de tertúlies disteses.

Qui presentarà la trobada serà la directora de l’INCAVI, Alba Balcells. 

Juntament amb la periodista especialitzada en el món del vi Ruth Troyano. Però a la trobada hi seran moltes d’altres dones provinents de diverses Denominacions d’Origens. De fet, la jornada girarà entorn a 3 eixos temàtics:

Tot plegat, com dèiem, sota el nom de “Dones de vi”, que té un significat especial: 

La trobada serà a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb música en directe de la cantautora Susannes.

En la mateixa línia, i encara demà, se celebra el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i Sant Fruitós de Bages s’afegeix a la commemoració amb xerrades i activitats.

Avui divendres, personal d’infermeria del CAP de Sant Fruitós parlaran sobre l’Ictus en una xerrada que vol posar en evidència que aquesta patologia també la pateixen les dones. I, de fet, les participants aprendran a detectar els símptomes de la malaltia. La xerrada serà a les 6 de la tarda a la Biblioteca municipal.

I, demà dissabte, sessió de pilates. Serà a les 10 del matí parc del Bosquet, a càrrec d’Elena Vers. La participació és gratuïta i cal portar la pròpia tovallola i màrfega. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí