Continua l’Estiu Jove amb una tarda de vòlei

0
248

L’Estiu Jove de Sant Fruitós de Bages arranca amb el juliol amb un programa ple d’activitats escollides pels mateixos adolescents i jovent del poble

El tret de sortida es va donar dimarts a la tarda amb un taller per aprendre a cuinar creps. Avui, de 6 a 2/4 de 8 del vespre hi haurà la tarda de ioga i, demà, proposta esportiva amb la tarda de vòlei platja a la pista. Tres activitats per començar que ja mostren la varietat de tot el programa, que no se centra únicament en l’esport o l’oci. 

Pel que fa a l’activitat de demà a la tarda, el torneig de vòlei estarà amenitzat amb música i un berenar saludable. Estrella Morales, regidora de joventut, dona més detalls de la tarda…

L’edició de l’Estiu jove d’enguany ve amb alguna novetat. Per tal de poder donar valor a les diverses edats de la joventut del poble i donar espai a cadascuna d’elles, els majors d’edat podran gaudir d’un tast de cerveses a la Pista del Bosquet, el dia 15 de juliol. Una activitat que anirà seguida d’una sessió de DJ i que finalitzarà amb un concert de Juriol, amb la santfruitosenca Clara Oliveres al capdavant.

És el concert reprogramat, després que s’hagués de suspendre per la Festa Major. El mes de juliol tancarà amb una sessió de cinema a la fresca sota el Cobert el diumenge 24 de juliol a les 10 del vespre. Tota la resta d’activitats que, exceptuant el tast de cerveses, són gratuïtes, es poden consultar a la web de l’ajuntament i a les xarxes del nexe.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí