Social Lovers descobreix les Botigues de productes Tecnològics del Bages

0
266

Apropem productes i serveis tecnològics a empreses i particulars per fer la vida més fàcil a qualsevol lloc.

Les botigues Social Lovers Space al Bages estan situades a Manresa i Sant Fruitós.
On podràs trobar una varietat de productes informàtics a les nostres seccions com ordinadors, portàtils, telèfons, tablets i perifèrics. Descobreix les últimes novetats en productes gaming com ara teclats mecànics, simuladors, cadires gamer entre d’altres.
Disposem de servei tècnic per a la reparació de dispositius electrònics i productes de tecnología que ja no tenen garantía, fins i tot aquells que no has adquirit a Social Lovers.

A Social Lovers Space Manresa disposa d´una sala polivalent ben condicionada que es pot llogar per hores o dies. A la sala podreu trobar l’espai ideal per fer tot tipus d’esdeveniments i formacions.

Des de qualsevol lloc, ja podeu llogar tecnologia de primeres marques per uns dies o diversos mesos mes i fins a un any: Televisors, iPhone, tablets, iPads, MacBook, ordinadors, portàtils, monitors. Social Lovers ofereix la possibilitat d’utilitzar qualsevol dispositiu d’última generació durant el temps que l’usuari vulgui i amb totes les garanties tant per a empreses com a particulars.

La indústria de l’oci i l’entreteniment és un dels pilars de la societat del benestar. I Social Lovers és present amb els seus lloguers com PlayStation 5, Nintendo Switch, cadires gaming, Realitat Virtual. A més per a esdeveniments, casaments i celebracions disposem del serveis de lloguer cabina giratòria 360 que permet realitzar els vídeos per a les xarxes socials, equips Dj, Altaveus i llums de colors entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí