L’Ajuntament aprova uns pressupostos molt elevats sota la mirada crítica de l’oposició

1
344

Sant Fruitós de Bages aprova uns pressupostos de més de 14 milions d’euros, marcats per la inflació, l’augment del cost del subministrament i també l’increment dels sous dels funcionaris. 

Són alguns dels motius que han donat des de l’Ajuntament en el ple ordinari d’aquest migdia per argumentar l’augment de les despeses. A banda de les inversions corrents i, diuen, inevitables, la part del pressupost que es contempla a inversions reals, és a dir, de projectes pel poble, augmenta en pràcticament 1 milió d’euros respecte l’any passat. El regidor d’hisenda, David Uró, feia un resum executiu de tot plegat. 

Els projectes que es licitaran durant aquest any 2023 son tals com la construcció de plaques solars als sostres d’alguns edificis municipals, la construcció també d’habitatges municipals, l’habilitació del carril bici des de Torroella de Baix i fins al nucli i la posada en marxa del projecte del pavelló, entre d’altres. 

L’oposició en contra

En primer lloc, han criticat el fet que s’hagin aprovat al gener cosa que, seogns ha assegurat el regidor Xavier Racero, impedirà que es puguin posar en marxa fins, almenys, la segona setmana de febrer. Per altra banda, ha exigit més transparència. Creu que, tenint en compte que al maig hi haurà un canvi de govern, hauria fet falta més consens. Racero s’ha mostrat crític i ha tret ferro als arguments dels membres del govern. 

En aquest sentit, també s’ha mostrar convençut que seran els últims comptes que aprovarà el govern actual, posant la mirada, doncs, a les eleccions del maig. 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí