L’escola Pla del Puig deixa enrere definitivament les casetes amb la visita del conseller d’Educació

0
262

El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha inaugurat aquesta tarda de manera oficial l’Escola Pla del Puig de Sant Fruitós, un centre que ha estat funcionant durant 15 anys en barracons, però que aquest setembre ja ha iniciat el curs amb un centre nou. 

Quan eren les quatre de la tarda, s’obrien les portes del Pla del Puig i una riuada d’infants des dels més petits fins al més grans sortien, emocionats del centre acompanyats dels membres del govern i del conseller d’educació. Junts han descobert la placa commemorativa, que ja llueix a la paret exterior del centre i després s’ha celebrat l’acte on la directora, Marta Casas, visiblement emocionada, ha brindat per uns alumnes lliures i amb sentit crític.

En aquest sentit,el proper pas serà iniciar les obres del pavelló municipal, que alhora ha de servir com a gimnàs per a aquests alumnes. L’obra està licitada, i s’espera que de cara a la primavera comenci la construcció. Pel que fa als antics barracons, ha comentat que es preveu que s’enretirin en les properes setmanes. 

Cambray subscrivia les paraules de la directora i va posar d’exemple el Pla del Puig per explicar que els objectius mai s’han de desestimar: 

Unes paraules que es podien agafar amb doble sentit, perquè ha continuat dient que els mestres han de protestar quan alguna cosa no surt bé, i que els polítics hi son per complir els seus desitjos si els consideren viables.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí