Conciliació familiar combinada amb el joc a través del nou projecte Juga Bages

0
273

Tret de sortida avui de Juga Bages, una iniciativa que té per objectiu millorar la conciliació de les famílies i permetre que les cuidadores dels infants tinguin temps per a realitzar activitats del dia dia o per participar de manera plena al mercat laboral.

Es tracta d’un servei de suport a les famílies, on podran dur els seus fills en un espai on se’ls atengui i se’l cuidi adequadament de manera puntual. Així ho va explicar la consellera de l’àrea de Serveis socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat; i alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán:

 

Cal tenir en compte, però, que no és ni una llar d’infants ni un servei d’exgtraescolars. El servei és puntual, una proposta per facilitar la conciliació en dies que les famílies no sàpiguen què fer amb els infants per motius laborals.

El projecte ja s’ha començat a dur a terme a tota la comarca del Bages a partir d’avui. A Sant Fruitós, es realitza a l’aula d’acollida de l’escola Monsenyor Gibert. Durant l’activitat, que es realitzarà els dilluns, dimecres i divendres, de les 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, professionals del lleure vetllaran pels infants. Durant les vacances escolars el servei no estarà operatiu.

Reserva prèvia

Per accedir al Juga Bages les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’internet, amb un mínim de 24 hores d’antelació cada vegada que en vulguin fer ús. Les famílies podran deixar l’infant l’estona que ho necessitin dins l’horari establert. En el moment de la inscripció els pares i mares rebran informació sobre el servei amb els objectius, la metodologia, les activitats, l’horari i la normativa del servei.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí