El Nexe estrenarà els bucs d’assaig després d’aprovar-ne el reglament durant el ple

0
186
Nexe Espai de cultura. - FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages
Nexe Espai de cultura. - FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages

L’espai de cultura i joventut de Sant Fruitós de Bages, el Nexe, tindrà finalment uns bucs d’assaig per a músics. Així es va anunciar al ple ordinari del mes de març, amb l’aprovació del reglament per fer-ne ús.

El ple passat es va aprovar la comissió per crear el reglament d’ús del nexe. Sense aquesta normativa, no es podien fer servir alguns dels espais habilitats com ara, precisament, aquests bucs d’assaig. De fet, el febrer del 2022 la regidoria de joventut ja va anunciar l’habilitació dels bucs, però no serà fins ara que no es podran obrir definitivament.

En aquest sentit, l’oposició reiterava en aquest ple que, aquest reglament arriba tard. Sigui com sigui, el que s’ha fet és actualitzar el document d’ús del nexe existent per tenir-ho tot més organitzat. Per exemple, en l’àmbit conceptual, tot l’equipament es dirà “Nexe”, el primer pis serà el “Nexe espai de cultura” i la part subterrània es dirà “Nexe jove”.

Des del govern asseguren que calia endreçar tot el que engloba el Nexe, perquè que cada cop hi ha més joves a Sant Fruitós de Bages que s’animen a fer més activitats dins d’aquest espai.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí