El documental “Som Dones de Sant Fruitós” posa el punt i final als actes del dia de la dona al municipi

0
235

Quan queden un parell de dies per acabar el març, Sant Fruitós de Bages celebra un dels últims actes emmarcats en el dia de la dona. Serà demà dijous i es tracta de l’estrena del documental “Som dones de Sant Fruitós de Bages”, una peça audiovisual que recull el testimoni de dones de diferents generacions del poble. 

Totes elles parlen sobre com han evolucionat de les dones en els últims 50 anys. N’hi ha de més grans que poden fer una comparativa i d’altres de més joves que poden parlar de la seva situació actual i comparar-la, per exemple, en la de les seves mares o àvies. 

En total, 16 dones que són les protagonistes d’aquest treball en què hi han participat dones de totes les edats, i de diferents orígens i condicions social. L’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, explicava el dia de la dona en aquest programa el contingut d’aquesta projecció.

Aquest documental forma part de la sèrie de documentals elaborats a partir de la memòria oral del municipi i totes les entrevistes realitzades passaran a formar part íntegrament del fons de memòria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí