L’èxit de l’equip femení de l’ASFE dona alegria a Sant Fruitós

0
367

Sant Fruitós tornarà a tenir un equip femení de bàsquet a la màxima categoria catalana: la Copa Catalunya. És el que va confirmar el passat cap de setmana el primer equip de l’ASFE gràcies a la victòria contra el Castelldefels.

Amb un pavelló municipal ple a vessar, el grup de noies que entrena Màrius Bonjorn va assolir el principal objectiu de la temporada quan encara queden quatre jornades pel final de la fase regular i també s’han de disputar les fases pel títol. Ara bé, el cap de setmana passat, les santfruitosenques impulsades per una afició molt nombrosa van derrotar el Castelldefels per assegurar-se l’ascens matemàtic.

Les bagenques han estat al capdavant de la classificació pràcticament des de l’inici de temporada. En aquest sentit, el camí no ha estat fàcil. I és que pel tècnic la clau de l’èxit són dos moments concrets. En parlava el mateix Màrius Bonjorn a l’Esport i Punt d’Ona Bages. 

Assolir l’objectiu no va ser fàcil perquè a mesura que s’acostaven, també ho feien els nervis. Però l’ASFE, un club tradicionalment molt potent pel que fa al seu bàsquet femení, ha recuperat una categoria que els correspon per nivell des de fa molts anys. I tot plegat gràcies a un grup de jugadores que fa molts anys que juguen juntes. Sentim l’Èlia Hinojosa.

Ara toca acabar la lliga, buscar el títol de Primera Catalana a través de la final a quatre i preparar-se per una temporada vinent que suposarà tot un repte a nivell esportiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí