El Campionat de Catalunya de Voley se solidaritza a Sant Fruitós amb l’organització Open Arms

0
187

La Federació Catalana de Voleibol, que engega avui el Campionat de Catalunya de seleccions territorials per segon any consecutiu a Sant Fruitós, ha anunciat que se solidaritzarà amb Open Arms.

És una voluntat de col·laborar en causes socials que s’ha anat repetint al llarg dels anys. L’edició anterior, es va iniciar un projecte per enviar calçat a les persones d’Uganda.

Aquest any es pretén conscienciar de la necessitat de col·laborar amb aquesta organització, amb Open Arms, que protegeix la vida dels més vulnerables en situacions d’emergència. És una organització que s’ha fet molt present en els últims anys, a partir de les diverses crisis de refugiats que s’han viscut.

 

La meta: 3.000 euros

La Federació Catalana de Voleibol s’ha marcat un objectiu ambiciós per aquesta edició: arribar a recaptar 3.000 euros en un mes, començant pel torneig que comença avui.

Integrants d’Open Arms també hi seran avui presents venent marxandatge i material solidari. De fet, l’objectiu entre les dues entitats, és poder establir una col·laboració a llarg termini per poder fer projectes conjuntament. Per fer la donació, es pot fer a través de la pàgina web de l’organització.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí