L’oposició sentencia el mandat del tripartit a dos plens per celebrar les eleccions municipals

0
169
El ple ordinari de febrer de Sant Fruitós de Bages.
El ple ordinari de febrer de Sant Fruitós de Bages.

Sant Fruitós de Bages encara avui el penúltim ple abans de les eleccions municipals i la sorpresa de l’oposició és la manca de punts que aprovin novetats pel poble.

Diuen que la falta de contingut d’aquest ple és una radiografia del mandat del tripartit. Per altra banda, des del govern municipal es defensen dient que no tot son els punts que es porten a aprovació, sinó que hi ha moltes més coses.

Per exemple, l’aprovació d’un projecte per reparar el camí que porta al parc de l’agulla, així com la millora d’un camí que passa per sobre del riu d’Or i que queda embussat sempre que plou. També passarà per ple, tot i que no en forma de punt per aprovar, el pas final per poder fer efectiu el carril bici que comunicarà el barri de Torroella i Navarcles amb el nucli de Sant Fruitós. Ara sí, pel que fa els punts, torna a destacar l’habitatge, perquè s’aprova un dels últims passos per poder posar definitivament dos pisos més a lloguer social per a joves. Àdria Mazcuñán és l’alcaldessa del poble:

 

Per altra banda, s’aprovaran les bases per poder regular les instal·lacions de producció d’energia elèctrica dins del terme municipal.

 

Com dèiem, l’oposició critica durament el contingut d’aquest ple. Joan Carles Batanés, líder de Gent Fent Poble, reitera el missatge que el govern, en 3 anys, no ha fet res. 

 

El ple començarà a les 7 de la tarda i es pot seguir, com cada mes, en directe per ràdio sant fruitós. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí