Andrea Martínez i Laura Vilaseca: segell bagenc a la Queens League

0
413

Després de l’èxit de la Kings League, la lliga de futbol 7 fundada per Gerard Piqué juntament amb creadors de contingut de renom, el pròxim 6 de maig arriba la Queens League. L’edició femenina d’aquest producte d’entreteniment tindrà doble representació bagenca. I és que aquesta setmana s’han definit els equips amb la presència de la manresana Andrea Martínez en un d’ells i de la santfruitosenca Laura Vilaseca en un altre.

Es tracta de dues jugadores de futbol de casa nostra que participaran en dos equips diferents. Andrea Martínez ha estat seleccionada per l’equip Kunitas, propietat de l’exfutbolista professional Sergio “Kun” Agüero, mentre que Vilaseca formarà part de l’equip Ultimate Mostoles, presidit per la “influencer” Noelia San Martín.

Martínez és una jove futbolista que ara mateix es trobava sense equip, però que s’havia format a la Font dels Capellans, al Pont de Vilomara, al Fruitosenc i al Manresa abans de fitxar pel Barça i l’Espanyol. Mentrestant, Vilaseca era entrenadora del Fruitosenc, concretament de l’infantil femení i tercera entrenadora del Cadet A.

A Ona Bages hem pogut parlar amb Andrea Martínez que reconixia està encara en un núvol.

L’Andrea va conèixer la Queens League a través de contactes que li van dir que s’apuntés. Ho va fer a través d’infojobs i allà va passar unes proves per accedir al Draft de la competició. Ella jugarà a l’equip Kunitas amb contracte, per tant, rebrà una remuneració per partit jugat. 

Per ella aquest format pot ser una competència directa del futbol tradicional

La competició començarà el sis de maig. Hi haurà un total de 12 equips.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí