Les curiositats de les llistes per les eleccions del 28M a Sant Fruitós

0
306

A Sant Fruitós de Bages es presenten cares noves i grups municipals nous. Parlem, per exemple, de SOM Sant Fruitós, un partit que encapçala Xus Domene i que penja del PdeCAT.

És fruit de l’escissió de Junts per Sant Fruitós. Ara hi haurà, per una banda, SOM i per l’altra, Junts, que seguirà encapçalant Felip Echarri. Precisament a Junts arriba una de les cares més noves: Núria Llorens, una jove de 23 anys que va de número 2 i que és filla de Vicenç Llorenç, que havia encapçalat la llista d’aquest partit poc abans que morís d’una llarga malaltia. 

Cara nova al PSC

Més novetats: Cristina Múrcia, líder del PSC, desapareix de la nova llista i, per tant, del panorama polític de Sant Fruitós. En aquesta ocasió, Albert Bosch serà el candidat a l’alcaldia pel partit dels socialistes. David Ruiz, actual regidor de comunicació i esports, passa del número 2 al número 5. 

Poques novetats a ERC

Pel que fa a l’actual alcaldessa, Àdria Mazcuñán, intentarà revalidar el càrrec amb un equip de govern molt semblant a l’actual. Laia Feliu i David Uró figuren als primers llocs de la llista, però per darrere d’una nova incorporació: Matías Moya. 

L’oposició

I, per acabar, Joan Carles Batanés segueix al capdavant per recuperar l’alcaldia que va tenir durant gairebé una dècada i que va haver de deixar després de la moció de censura de l’actual tripartit. A la seva llista, poques sorpreses, amb cares conegudes com ara Xavier Racero, Íngrid Bonells i la número 2, Carme Cruz. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí