Torna el ‘Dones de vi’ per posar el toc femení i sovint invisible al món vitivinícola català

0
322

Després de plantar la llavor l’any passat, aquest dissabte torna el Dones de Vi a Sant Fruitós de Bages, un espai de diàleg obert a tothom per reivindicar el talent femení a través de la veu de 8 professionals del sector. El sector de la vinya i el vi de Catalunya ha estat tradicionalment masculí i masculinitzat i és per això que en aquest esdeveniment es donarà veu a  pageses, enòlogues, sommeliers, distribuïdores i comunicadores d’arreu de Catalunya. 

8 dones que podran compartir reflexions i experiències a l’entorn del vi que farà de fil conductor de la jornada. Per exemple, també es parlarà del paper de les dones a la pagesia o de les dificultats en el relleu generacional que existeixen en aquest sector, l’emergència climàtica, entre d’altres temes.  En dona més detalls la sommelier Clara Antúnez.

“És parlar de vi i de vida. El vi va més enllà del líquid”

 

L’acte consistirà en una conversa conduida per la periodista i sommelier Ruth Troyano i comptarà amb veus com les de la consellera d’Acció Climàtica i Alimentació, Teresa Jordà, i també de més de 7 dones relacionades amb el món del vi d’arreu de Catalunya. 

Tot i ser un acte centrat amb les dones, des de l’organització han destacat que volen generar un espai de trobada també entre els homes. Per tant, l’acte serà obert per a tothom, independentment del seu gènere. A més, tots els vins que es tastaran seran de la DO Pla de Bages

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí