La residència el Lledoner de Sant Fruitós de Bages obrirà el 2 de maig

0
836

Anna Boet serà l’encarregada de dirigir la nova residència. Boet és treballadora social de formació i ha estat fins ara la coordinadora de la llar d’avis que L’Onada gestiona a Santpedor.

Els dies 21, 22 i 23 hi haurà la jornada de portes obertes coincidint amb la setmana de la gent gran de Sant Fruitós i els avis podran entrar a la residència la setmana del 25 al 29.

L’obertura de la residència ha generat 39 llocs de treballs, pels quals s’han presentat 420 sol·licituds. La majoria es postulen per les feines de neteja, auxiliar de cuina, recepcionista i geriatria. Algunes persones es troben a l’atur, però d’altres ja treballen i busquen un canvi de feina, segons ha explicat la tècnica d’inserció laboral de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Xenti Robles.

L’Onada ja ha començat les entrevistes per la selecció de personal. De moment ha contractat de forma temporal a 18 netejadores, 13 més de les que tenia previst, per fer neteja a fons de l’edifici abans de la jornada de portes obertes.

S’ofereixen entre 19 i 25 places per auxiliars de geriatria, 6 places per auxiliars de neteja, 1 plaça per ajudant de cuina, 1 plaça per recepció, 1 per conductor, 1 per infermer/a i amb la possibilitat d’obrir una plaça per un psicòleg o psicòloga. La residència pretén cobrir els llocs de treball en el període d’uns 3 mesos.

El procés per sol·licitar les vacants es pot fer sense data límit i és el següent: cal escriure una carta de presentació i/o motivació professional en la qual s’indiqui a quina feina es postula; adjuntar el currículum actualitzat i la inscripció al Servei Local d’Ocupació del municipi on s’estigui empadronat.

Tota la documentació es pot enviar per correu electrònic al Servei d’Ocupació Local de Sant Fruitós de Bages a roblessx@santfruitos.cat o bé entregar-ho presencialment al mateix Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí